Begravelse

Et smukt sidste farvel kan udtrykkes på mange måder. Der kan indgå personlige blomster-ønsker, farvevalg og stil. Vi vil gerne være behjælpelige med at få begravelsesbinderiet til at blive så varmt og personligt for Jer som muligt, og gerne få det til at afspejle den afdødes personlighed og liv, hvis I ønsker det. Der er mange forskellige muligheder for binderier til begravelse, som vi vil beskrive her

Bårebuket

En bårebuket er en buket, der er bundet, så den kan ligge pænt på gulvet i kirkerummet, nærmest som en “halv buket.” Vi binder bårebuketter i alle slags blomster og farver, og vi laver dem i mange størrelser. Man kan sagten sætte et bånd på en bårebuket, dog anbefaler vi her at mindsteprisen på en bårebuket med bånd er 300 kr. + bånd, da bårebuketten ellers vil synes for lille og uharmonisk set ift. båndets størrelse.

Prisen for bårebuketter ligger fra 250-800 kr.

Båredekoration

En båredekoration er typisk et større binderi, og fylder mere end en bårebuket. Båredekorationer bliver lavet i oasis, hvilket forlænger blomsternes holdbarhed betydeligt ift. en bårebuket. Formen og stil kan varieres efter ønske og behov, men udgangspunktet er aflang pyramideform, der minder meget om en traditionel kistedekoration i “mini-udgave.” Der kan sættes bånd på alle båredekorationer, hvis man ønsker dette.

Prisen for båredekorationer ligger fra 800-2.000 kr.

Rundpyntet krans

En båredekoration er typisk et større binderi, og fylder mere end en bårebuket. Båredekorationer bliver lavet i oasis, hvilket forlænger blomsternes holdbarhed betydeligt ift. en bårebuket. Formen og stil kan varieres efter ønske og behov, men udgangspunktet er aflang trekantform, der minder meget om en traditionel kistedekoration i “mini-udgave.” Der kan sættes bånd på alle båredekorationer, hvis man ønsker dette. Prisen for båredekorationer ligger fra 800-2.000 kr. En rundpyntet krans er et smukt begravelsesbinderi, der symboliser uendeligheden. Denne er også lavet i oasis. Kransen er pyntet med blomster hele vejen rundt, og den kan tilføres mange personlige detaljer alt efter ønsker og behov. Den kan laves, så der kommer lidt højde på den ene halvdel, let og vegetativ, eller fyldt med større blomster nede i kransen i et smukt og roligt formbinderi – der er utrolig mange muligheder i dette binderi. Der kan sættes bånd på en rundpyntet krans, hvis man ønsker det.

Prisen for rundpyntede kranse ligger fra 1.200-2.500 kr.

Klassisk Krans

Denne krans er normalt bundet på en bund af en halmkrans, der er beklædt med kirsebærlaurbærblade, cypres eller salal blade.

Ovenpå denne krans bliver der lavet en dekoration i oasis enten placeret symmetrisk eller asymmetrisk på kransen. Denne dekoration placeres bagpå kransen, så dekorationen kommer tilsyne i en spids, pyramideform. Farver og udtryk kan laves meget forskelligt alt efter ønsker og behov. Der kan sættes bånd på en rundpyntet krans, hvis man ønsker det.

Prisen for rundpyntede kranse ligger fra 1.500-2.800 kr.

Åbent eller lukket hjerte

Et helt igennem personligt og varmt begravelsesbinderi kan også være et hjerte, især hvis afdøde stod dig særlig nær.

Ligesom den rundpyntede krans, bliver dette lavet i oasis og pyntes med blomster i hele binderiet. Hjerterne kan laves både i et helt hjerte, hvor der er blomster i hele hjerteformen, eller i et åbent hjerte, hvor der er luft i midten af hjertet og blomsterne placeret i en hjerte-krans. Dette åbne hjerte synes lidt lettere end det fyldte hjerte, men farve, stil og ønsker har helt afgørende betydning.

Prisen for lukket hjerter ligger fra 800-2.000 kr. og åbne hjerter ligger fra 1.000-2.200 kr.

Kistepynt

Kistepynten er det største begravelsesbinderi, og det er netop her, der især kan implementeres detaljer og udtryk, der er meget personlige. Her kan den afdødes personlighed, liv, ønsker og måske interesser vises. Farver, stil og ønsker gennemarbejdes og udføres, så binderiet bliver et smukt og minderigt sidste farvel til den afdøde. Kistepynt aftales nærmere personligt med os i butikken enten ved personligt fremmøde eller ved telefonisk henvendelse.