Bryllup

Én af livets allerstørste mærkedage – og vi er klar til at hjælpe Jer godt på vej med Jeres blomsterønsker hertil.

Brudebukketen er brudens smukkeste smykke, hvor stil og personlighed kan komme til udtryk.

Der er mange ting at overveje i forbindelse med brudebuketten bl.a. farver og blomstervalg. Men der er også andre vigtige ting så som holdbarhed og ikke mindst hvilken stil I ønsker.

Vi laver brudebuketter enten som en håndbundet buket eller som en stiftet buket.

Håndbundet

Dette slags binderi egner sig godt til en klassisk rund rokokobuket, eller en have-boheme-inspireret buket. Den består som regel af blandede blomster i ønskede farver og stil. Størrelsen på buketten ligger til den mindre side, hvis det er en rokokobuket. Håndtaget vil være af en vis tykkelse, og kan være beviklet med et smukt bånd, der passer til farve og stil. Der er som regel ved denne bukettype frie stilke i bunden af buketten, hvis der ikke aftales andet.

Prisen ligger fra 1.000-1.800 på disse brudebuketter alt efter størrelse, blomstervalg og stil.

Stiftet

Dette slags binderi er meget alsidigt. Der kan laves en klassisk, tæt rokokobuket med eller uden dråbe. En stiftet brudebuket er et flot håndværk, der tager tid at lave. Alle materialer – både blomster og grønt – trådes med tynde ståltråde, og sammensættes til en helt unik buket, der samles i et tyndt håndtag til den ønskede buketform. Hele håndtaget bevikles med det bånd, der er ønsket til buketten farve og stil.

Prisen ligger fra 2.000-3.500 kr. på disse brudebuketter alt efter størrelse, blomstervalg og stil.

Andet brudebinderi

Ønsker man et mere moderne og anderledes udtryk i sin brudebuket, kan man vælge en brudebuket, der er lavet på et stativ, i en kurv, en kugle, et tæppe – ja, der er virkelig mange muligheder, og vi står gerne til rådighed for faglig rådgivning og idéudveksling, så I får en helt igennem unik og personlig brudebuket og/eller brudesmykke.

Tilbehør til brylluppet både til ham, hende og de små

Herrens smykke er knaphulsbuketten, der bindes med samme blomster og i samme stil som brudebuketten. Den bindes på en nål, som kan monteres sikkert ved lommen på gommens jakke.

Brudepigebuketter binder vi også gerne i samme blomster, farve og udtryk, som brudebuketten, og selvfølgelig så de størrelsesmæssigt passer til alder.

Sidst men ikke mindst er der kirkepynt (stolerækker, alterbuketter, hjerter, ranker m.m.), bilpynt, bordpynt, lokalepynt m.m., som vi selvfølgelig også kan være behjælpelige med i alverdens former og farver.