Levering

Udbringning af blomster og specialitetskurve, når du skal skabe glæde. Hos Hertug Blomster kan vi levere alverdens former for skønne buketter og lækre specialiteter. Du kan trygt bestille blomster-leveringer hos os, da vi har mange års erfaring med blomsterfaget, og vi går ikke på kompromis med vores håndværk.

Hvis du bestiller dine blomster eller specialiteter inden kl. 10 her på hjemmesiden, har du mulighed for at få blomsterne leveret samme dag.

Skulle du mod forventning eller ved uopsættelig behov ikke finde, hvad du søger her på siden, eller har du særlige ønsker, så skal du ikke tøve med at kontakte os enten telefonisk eller på mail.

    Selvbetjeningsbutikken i Sønderborg

    Velkommen til vores 24/7 selvbetjeningsbutik på Alsgade 54 i Sønderborg. Her kan du handle døgnet rundt, nemt og hurtigt. Du låser dig ind ved hjælp af din mobiltelefon ved hjælp af guidelines på hoveddøren. Den eneste betalingsmulighed du har i selvbetjeningsbutikken er MobilePay, som står oplyst i butikken.

    Der bliver dagligt leveret lækre buketter, dekorationer og specialitetskurve til butikken, så der er altid mange muligheder for dig som kunde på farten.

    Vil du spare køreturen til Augustenborg, er det også altid muligt at afhente forudbestilte buketter, dekorationer, sammenplantninger, begravelseskranse, bårebuketter m.m. Du skal blot kontakte os, og vi leverer det, du kunne tænke dig til 24/7-butikken.